Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

! OLVASS EL !

Házhozszállítás Budapestre és pécsi átvétel:

SZÁLLÍTÁSI CÍMEK:

A minőségre való törekvésünk továbbra is rendíthetetlen, ezért a söröket a saját szállítónk (nem egy országos futárszolgálat) a kiszállítás napján veszi át tőlünk és hűtött autóval viszi ki nektek. Ezért sajnos nem tudunk országosan szállítani, csak Budapestre és Pécsre (egyelőre). 

Rendelési mennyiség: amennyiben teheted, kérjük néggyel osztható darabszámú sört rendelj, mert ez nagyon megkönnyíti nekünk a csomagolást!

 

Hűtési lánc:

Annak érdekében, hogy a sört megóvjuk az ízélmény csökkenéstől, a kiszerelést követően is fokozottan óvnunk kell az 5 foknál magasabb hőmérséklettől.
A hűtési lánc azt jelenti, hogy a sört a kiszereléstől kezdve egészen addig hűtve (5fok alatt) tároljuk, amíg az ital a fogyasztóhoz nem kerül. Számunkra az a legfontosabb, hogy a sört a lehető legjobb állapotában tudd megkóstolni, így a tárolás és szállítás során mindent meg kell tennünk annak érdekében, hogy megóvjuk a hőmérséklet és egyéb körülmények okozta ízélmény csökkenéstől.

A dobozolást és hordóba töltést követően a kész italokat elhelyezzük egy 2 fokos hűtőházban. A szállítást megelőzően a csomagodat a hűtőházban rakjuk össze, majd egy hűtős autó szállítja ki a megadott címre. 


Úgy gondoljuk, amíg a sör hozzád nem kerül, ez a mi felelősségünk és ezért kötelességünknek érezzük biztosítani ezeket a tárolási körülményeket a sörfőzde boltjában, a házhozszállítás során és a viszonteladó partnereinknél is. 

Kérjük, te is mindig tárold hűtve a söritalod, lehetőleg 1-5 fok között.

Személyes vásárlás:

A sörfőzdében személyes vásárlásra is van lehetőség.
Bővebben: Sörboltunk aktuális kínálata

Nyitvatartás:

Csütörtök - péntek: 16:00 - 20:00
Szombat: 11:00 - 17:00